Senteret sitt bannerbilde
Timebestilling

helsenorge.no

27. oktober 2021

Vi har nå fått nytt journalsystem som skal være integrert med helsenorge.no. 

Vi ber derfor pasienten ved Hakadal legekontor om å opprette bruker på helsenorge.no slik at dere kan motta prøvesvar og andre henvendelser via helsenorge.no

Det vil også være mulig å bestille resepter via denne nettsiden. 

På grunn av den pågående covid pandemien er det fremdeles ikke mulig å bestille timer over nett eller sms, men kun over telefon. 

Vi minner alle våre pasienter om at det fremdeles er krav om å bruke munnbind på Hakadal legekontor.

Influensavaksine 2021

6. oktober 2021

Vi har nå fått inn influensavaksine for sesongen. Det vil bli mulighet til å sette seg opp på time fra og med i morgen, 07.10.21. Dersom du har time hos lege anbefales at du får satt vaksine når du er på konsultasjon.

For risikopasienter vil det i år som i fjor være en egenandel på kr 50,-.

Oversikt over risikogruppene for influensa finner du på fhi.no. Det er ulik risikogruppe for SARS COVID 19 og influensa.

For ikke risikopasienter kan man få resept på vaksine og få satt den her på kontoret. 

Påminnelse til alle våre pasienter

6. september 2021

Etter sommerferien har det vært økt smitte av Covid-19. Vi vil derfor minne alle våre pasienter om at det fortsatt skal brukes munnbind når du er til konsultasjon.

Dersom du har luftveis symptomer eller er i karantene/ venter på test svar skal du ikke komme fysisk til legekontoret men må ta kontakt pr telefon. 

 

Vedrørende COVID-19 vaccine Janssen

17. juni 2021

Etter anbefalinger fra FHI og Legeforeningen har Hakadal legekontor besluttet at vi ikke vil tilby vaksinering med COVID-19 vaksine fra Janssen.

Endringer grunnet covid-pandemien

30. mars 2021

På grunn av den pågående pandemien og økt smitte i samfunnet vil konsultasjonen med lege nå foregå med 2 meters avstand når dette er mulig. Det er også anbefalt kortere konsultasjonstider og det vil derfor i hovedsak kun være en problemstilling pr konsultasjon. 

Vi minner om at dere blir hentet ute dersom dere har oppsatt time. Alle som kommer til oss må ha munnbind på under hele konsultasjonen og sprite hender etter innkomst. Vennligst unngå å ta på overflater innendørs. Vi takker for forståelse og samarbeid om smittevern. 

Munnbind

6. november 2020

Etter ny forskrift vedrørende forebygging av Corona smitte i Nittedal kommune, må alle pasienter ha på munnbind når de kommer til konsultasjon. Forskriften er gyldig fra 4 . november -20.

Timebestilling over internett/ sms midlertidig ute av funksjon

4. september 2020

På grunn av den pågående pandemien med Covid-19 vil det midlertidig ikke være mulig å bestille timer over internett eller pr sms. All time bestilling vil foregå via telefon. 

Vi beklager ulempene dette måtte medføre. 

Endring i timebestilling

6. mai 2020

På grunn av den pågående Covid-19 pandemien vil all timebestilling foregå pr telefon. Du må derfor ringe inn til vårt sentralbord dersom du ønsker time. Da kan det avtales om du fysisk kan møte til time eller om du kan få time til telefon/ e-konsultasjon

Det vil altså midlertidig bli stengt for både sms og internett timebestilling. 

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre.

E-konsultasjon/ videokonsultasjon

25. mars 2020

Hakadal legekontor kan nå tilby e-konsultasjon/ videokonsultasjon. 

Du bestiller time på vanlig måte ved å ringe eller via sms tjenesten. En e-konsultasjon foregår slik at du i forkant av timen får en sms med påloggingsinformasjon. Du må logge deg på med bank-id/ Bank-id på mobil. Du blir så kontaktet omtrent på den tiden du har fått time. 

I etterkant av timen vil du får en sms med betalingsinformasjon eller en faktura uten gebyr i posten. Prisen for en e konsultasjon er for tiden den samme som for en ordinær konsultasjon. 

Korona virus

2. mars 2020

Dersom du tror du er smittet av Koronavirus vennligst IKKE møt opp på legekontoret. Ta kontakt med oss på telefon for vurdering av behov for prøvetaking. 

Utenom legekontorets åpningstid ringes legevakten på tlf: 116117

Vi har veldig stor pågang angående koronasmitte. Les derfor nøye gjennom retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og helsedirektoratet samt på Nittedal kommune sine hjemmesider før du tar kontakt.

Er du ikke syk, men har generelle spørsmål er det fint om du ikke ringer da dette tar kapasiteten for de som er syke og trenger hjelp.

For generell informasjon finnes oppdatert informasjon om Koronaviruset på Folkehelseinstituttets hjemme sider på fhi.no eller helsenorge.no 

For innbyggere i Nittedal kommune kan du også se på nittedal.kommune.no

Kommunene i Nedre Romerike har en felles informasjonstelefon på tlf 66932040. 

Dersom du ikke finner informasjonen du leter etter der kan du ringe:

Informasjonstelefonen for Koronasmitte på 815 55 015

Øyeblikkelig hjelp

13. mars 2014

 

  • VED ALVORLIG FARE FOR LIV OG HELSE, RING 113.
  • VÅRE LISTEPASIENTER KAN VED BEHOV FOR AKUTT LEGEHJELP SAMME DAG I VÅR ÅPNINGSTID, KONTAKTE OSS PÅ TELEFON 67 07 32 00.
  • Ved behov for legehjelp samme dag utenom vår åpningstid, kontakt Nittedal legevakt på tlf 116117.